DATO: 02.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:33

0 kommentar(er)

Igår pratet jeg med en venninne om å ta opp igjen kontakten med en jeg tidligere holdt på med, og som jeg var utrolig god venn med. Vi pratet sammen hver dag og så hverandre minst en gang i uken. Til og med når vi ikke holdt på. Bare venner liksom. Så sa det plutselig stopp. Og ingen vet hvorfor. Vi bare sluttet å prate. Sluttet å sees. Men det var ingen grunn for det. Så igår da bestemte jeg meg for å ta kontakt igjen, bare for å finne på noe kjekt. For å sees og for å snakke. Idag fikk han seg kjæreste... Pow - rett i trynet. Jeg tror jeg holder meg unna en liten stund fremover. Ikke fordi jeg er lei meg eller noe, men mer fordi det blir litt rart..? kjipt typisk. akkurat nå liksom. jaja. På søndag var jeg på kino med en gammel kompis som jeg ikke har vært med på kjempe lenge. Det var kjekt og vi så Tina & Bettina - herlighet for en film. Ble litt mye av de med en og en halv time. Men de er jo morsomme da. Det skal de ha. Og på mandag dro jeg på kino igjen. herlighet. Da var jeg med Martine - min kjære som er på folkehøyskole dette året, men hjemme i høstferien. Hurra. Det var fint. Så alt i alt, så tenker jeg at jeg har det ganske fint, til tross for at den smellen kom. OG ja jeg sa at jeg ikke var lei meg eller noe sånt. Litt løgn kanskje. Jeg kjenner jo på det, selvfølgelig. Jeg er jo kjempe glad i han. Noe annet ville vært rart. Men så lenge han har det bra og er lykkelig.. 

Ellers.. jeg klarte faktisk å trene idag. Jeg lå i sengen og tenkte at kroppen min må ha det helt jævlig. Fra å være en aktiv fotballspiller flere ganger i uken, til å ikke gjøre en dritt. Så jeg kastet på meg treningsklær og trente kondis og styrke. Deilig. Håper jeg klarer å fortsette den trenden. Tror jeg må melde meg inn på SIB - student treningssenter. Nå er det jo ett år til jeg skal gå i bikini igjen, så å få bikinikroppen har jeg god tid til - og derfor ingen unnskyldning. Nå skal jeg gjøre et eller annet. Lese skole eller se på tv. hmm. hepphepp.  
DATO: 29.09.2012 / KLOKKESLETT: 21:40

0 kommentar(er)


Dønn sliten etter syv timer på teateret idag. Så noe party blir det nok ikke på meg idag. Og som mamma sa så fint: Ja Isabell, tenk på alle pengene du sparer på å jobbe på teateret. Du går jo aldri ut i helgene lenger". Ja tenk på det. Og tenk på det lite sosiale livet jeg har, fordi jeg er så fantastisk sliten hver helg, og må opp så tidlig hver helg. Ja tenk på det. Men sosialt er det vertfall på teateret. Der har jeg min store familie nå. Og de er jo ganske fine. Med latterkramper i forestillinger. Og for ikke å snakke om Andreas, som kommer med stort smil om munnen inn i lobbyen, med en bag på armen, med kun en pakke Ricoladrops i. Å gurimalla da knakk jeg sammen. Lo så tårene trillet. 

Nå slapper jeg av på sofaen. Er rimelig sulten. Ville ikke ha taco da vi spiste. Jeg var mett. Nå er jeg sulten. Vi har ikke mais. Da vil jeg ikke ha taco. Spiste snop. Nå har jeg vondt i magen. Bah. Også har vi fått besøk - men seriøst. jeg er alt for trøtt til å sosialisere meg. Skal hoppe i dusjen og så skal jeg sove. Sovesovesove som en gud, før jeg må opp tidlig for å ta fatt på enda en ny dobbeldag med teaterforestillinger. men litt fint er det og. litt. 
DATO: 27.09.2012 / KLOKKESLETT: 22:30

0 kommentar(er)


Idag var det tilbake til hverdagen med skole og jobb på teateret. Kunne godt nytt noen flere dager med god mat, masse digg og BFF. Menmen, sånn er det. Det var fint å komme på teateret igjen å treffe alle mine søte, og noen litt mindre søte og innpåslitne, om det er lov å si?? hehe. frekt. Nå ligger jeg vertfall på sofaen og ser Torsdag Kveld Fra Nydalen. Syntes det har tapt seg en del. kjipt. Nå er jeg skam trøtt og tenkte å ta en tidlig kveld så jeg er opplagt til i morgen, men heeey - jeg har fri fra skolen! Hurra!
DATO: 26.09.2012 / KLOKKESLETT: 14:03

0 kommentar(er)


Vi har det så fint sammen og dagene er bare en fryd. Nå er BFF på jobb for idag har vi fri fra skolen. Jeg tutler med mitt og tenkte snart å shine huset til hun kommer hjem. 

DATO: 25.09.2012 / KLOKKESLETT: 17:03

0 kommentar(er)Idag merket jeg at jeg har snapchat. Ja, og gjett om jeg hadde mange meldinger da! Herlighet. Har hatt det siden 3.juli.. Så idag har jeg tittet gjennom alle bildene. Herlighet. Dere er galen! Ellers har jeg og BFF vært en liten tur på shopping, også har vi jobbet med skoleoppgaven vår. Jeg har jo flyttet inn til LiseLotte-bestis for denne uken og vi har det så fint. God mat og masse godt i glass og på bordet. Og samtaler. Og daffing på sofaen. Tv-titting og så avslutter vi dagene med en Disney film på VHS mens vi ligger i sengen. Ahh - lykke! Og idag skal vi lage tacopai til middag, og i kveld skal vi lage flytene sjokoladekake med is også skal vi se Greys Anatomy. Som vi gleder oss! Hurra dette er så flott! Igår nøt vi også denne flotte utsikten. Så herlig! 

 
DATO: 21.09.2012 / KLOKKESLETT: 13:14

0 kommentar(er)

Herregud. Var på byn igår. skulle ikke drikke. Rett før jeg gikk på teateret pakket jeg ned spriten og blandevannet. Etter forestillingen hentet pappa meg og kjørte meg på vors. Og jeg ble full. ganske full. eller veldig full. kjøpte kebab til nattmat. noe jeg aldri i hele mitt liv har gjort. bruke penger på noe sånt dritt..? seriøst. æsj. og jeg ble så dårlig. av kebaben altså. spiste en tredjedel av den, og kastet den. på bakken. Kunne likeså godt kastet 70 kr på bakken. fy. og idag da. rimelig sliten, og litt uggen. og veldig vondt i halsen. ser ut som at infeksjonen i halsen ikke var over likevel. den gir seg og med en gang jeg kommer i litt mer aktivitet enn å sitte i ro så blusser den opp igjen, og det er faen så vondt. nå har jeg shinet litt hjemme, for ja - jeg skulket skolen idag. ja vettuka. og mamma kommer hjem idag. så jeg har støvsuget og ryddet. skulle egentlig bake boller til hun kommer hjem, men jeg må et ærend til byen også må jeg kjøpe bursdaggave til i morgen. Apropo bursdag. jeg har prøvd ut antrekk til bursdagen i morgen. har ikke helt bestemt meg, men jeg veier mot dette. hmmm. DATO: 19.09.2012 / KLOKKESLETT: 21:56

0 kommentar(er)

Jeg sitter på rommet mitt, rimelig sliten etter en dag med bare sulling og oppgaveskriving. Eller jeg liker vertfall å tro det. Så nå har jeg tilfeldigvis trykket meg inn på Nelly og funnet noen sko jeg veldig gjerne vil ha da. Tilfeldig og tilfeldig men uansett. Jeg vil ha dem. Og jeg har sittet å sett på de i tjue minutter nå. Sånn seriøst. Det eneste er at det er jo høst, ergo masse regn. Skoene er litt åpen foran, ikke på tåen men åpen på vristen.. Så skal jeg investere i de fordi at de er kule, og kan risikere å ikke få bruke dem? Hmm. Det må vel komme minst en dag hvor jeg kan bruke dem? De er jo  kule..!  
Skulle ta inn et bilde av de, men jeg skjønner ikke hvordan print screan funker på dataen min? Jeg får til å lime inn i word-dokument liksom, men thats it.. hjelp anyone?

slenger med et bilde av neglene mine da. Ikke at de er så fine i utgangspunktet, men jeg ble litt fornøyd med dagens resultat. Hva sier du? DATO: 19.09.2012 / KLOKKESLETT: 12:51

0 kommentar(er)God morgen holdt jeg på å si, men det er vel litt i seneste laget? Når sant skal sies, så stod jeg ikke opp nå, for hittil har jeg jobbet litt med oppgaven og drukket smoothies. Nå skal jeg gjøre meg klar til å ta en tur til byen. Skal kjøpe meg noe så kjedelig som en pensum bok, og så lete etter en bursdagssgave. Det er evigheter siden jeg har gått til byen for å shoppe. Det har liksom bare vært innom en to tre butikker på vei til noe annet. Idag tenker jeg å sette av litt mer tid til å titte. Akkurat nå skinner solen, til tross for at værmeldingen viser regn. Derfor lurer jeg på om jeg skal gidde å bevege meg på fotballtrening, eller bare ta meg fri (igjen) for å jobbe mer med oppgaven. Men nå fyker jeg straks. Ha det fint! 
DATO: 18.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:25

0 kommentar(er)

 

Regnet laver ned i et øyeblikk, og solen skinner i det andre. Jeg liker bedre det siste. Jeg er optimist og så langt har ikke høsten vært så alt for gale her i Bergen. Jeg føler at det verste regnet kommer når jeg skal sove? Og det gjør meg ingenting. Det som derimot plager meg er at vi idag fikk enda en ny oppgave på skolen. Den forrige vi fikk så jeg på med et stygt blikk, tenkte at dette blir vanskelig men det går. Ikke denne gang. faen. dette blir dritt. har liksom ikke peiling. måtte få liselotte-bestis til å forklare meg oppgaven. det var ord der jeg ikke skjønte. skjønner du? det er så gale. så her er det bare å slå av sosialiseringsknappen og begynne å skrive. nå har jeg to oppgaver som skal bli ferdig og perfekt, for jeg vil jo veldig gjerne ha en A - noe jeg ikke får. men bestå må jeg jo. Flott for meg at jeg skal bo hos liselotte-bestis neste uke, og da vi har vi god tid til å jobbe med oppgaven sammen. hurra. nå kobler jeg ut og fortsetter på den andre jeg jobber med. kommunikasjon. enkelt tenkte jeg. nei det var ikke det. men det går. eller?

 
DATO: 17.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:54

0 kommentar(er)

Ny mandag, ny uke, nye mulighet. Ja hurra. Sånn er alle rosabloggere. Elsker mandager. alt er perfekt. 


ikke faen. Ny mandag. Ny uke. Mer stress. Flere gjøremål. Mindre søvn. og mer sliten. Gje meg ferie. 
DATO: 14.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:19

2 kommentar(er)Jeg kom just hjem fra skolen og steker meg en pizza restaurante med mozerella og pesto. Den beste pizzaen. Så skal jeg avgårde på teateret. Vi har nemlig premiere idag og her er det et stk nervøs lys og lys jente. Off. Ikke ønsk meg lykke til, men heller break a leg. æææ. 
DATO: 12.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:39

0 kommentar(er)
DATO: 11.09.2012 / KLOKKESLETT: 09:47

1 kommentar(er)

Te. Regn. Oppgaveskriving. Lyd og lys prøver. Spise. Sove.
Dagen idag blir ikke særlig spennende. Fint beskrevet av ordene over. Bah. Jeg har prøver på teateret hver dag denne uken. Det er jaggu slitsomt. I tillegg til at jeg skal klare å henge med på skole ved siden av. Jeg har så mye å tenke på at selv om jeg er vannvittig sliten så får jeg ikke sove. Med en gang jeg ligger hodet ned på puten så begynner tankene å svømme. Alt jeg må gjøre. Alt jeg må huske. Alt jeg må klare. Alt jeg må gjøre bra. Alt jeg må gjøre rett. Alt jeg ikke må glemme. Det er uendelig med tanker. Og så er jeg nervøs. Nervøs for å ikke klare å bestå på oppgaven min. Nervøs for premieren på fredag. Gurimalla. Burde kommet meg til en psykolog som jeg kan fortelle alt dette til. haha. Nei. 

Nå må jeg ta fatt på oppgaven min før jeg skal på teateret igjen. Ha en fin dag. 
DATO: 09.09.2012 / KLOKKESLETT: 00:55

0 kommentar(er)


På vei til teateret idag måtte jeg bare løpe innom noen butikker i byen da jeg så det var bydag og masse salg. Denne jakken har jeg siklet på siden i fjord men har aldri tatt den med meg lengre enn til prøverommet. Idag gjorde jeg det og jeg er SÅ glad for den. Deilig, kul og ikke minst - den fine fargen. Selvfølgelig var ikke jakken min på salg, men den var ikke så dyr så det var ingen unnskyldninger denne gangen. Etter jakkekjøpet rakk jeg akkurat bussen til teateret. Øvingen gikk greit. Fikk overlatt et lydbord og et lysbord. Satt å klødde meg en del ganger i hodet før vi skulle i gang da det er minst 100 knapper på hvert bord å holde styr på. Men jeg klarte meg gjennom første akt, så får vi se i morgen. Bah. I tillegg er jeg syk ennå - men kan liksom ikke droppe øvingen da forestillingen er avhengig av lyd og lys. Så nå verker øret, paracet og medisin er inntatt, og jeg er klar for sengen. Lang dag i morgen. Minimum seks timer på teateret. Herlighet.  
DATO: 06.09.2012 / KLOKKESLETT: 19:43

0 kommentar(er)

Jeg har fremdeles infeksjon i halsen, men jeg skal prøve å gjøre en innsats i å komme meg på vors. Jeg skal selvfølgelig ikke drikke, og jeg dropper å dra på byn. Det er mest for å være sosial og kanskje jeg blir litt friskere av å komme meg ut av huset? I kveld ble anntrekket silkebluse og skjørt, og valget falt på disse svarte skoene. Nå fyker jeg ut av døren straks. Ha det fint! 


DATO: 04.09.2012 / KLOKKESLETT: 20:03

0 kommentar(er)

til sol og varme. Strender og solsenger. Solkrem og solbriller. Lukten av sjø og synet av solbrune kropper... 

Høsten har meldt sin annkomst her i Bergen. Himmelen er grå. Været er grått. Trærne blir snart grå. Alt er grått egentlig. Og jeg er syk. Hodet mitt henger ikke helt med idag og et resultat av det er at jeg kom en time for tidlig på skolen. Kjipt. Jeg tok turen til legen idag og har fått påvist infeksjon i halsen, samt influensa symptomer. Nå må jeg drikke ekkel medisin. Så ekkel at trynet mitt vrenger seg hver gang den flyter over smakløkene på tungen min. Huff. Jeg grøsser av tanken. 

Ellers er det egentlig litt deilig å ligge inne i joggebukse og under kosepleddet, mens jeg ser på at regnet laver ned. Nå skal jeg bare ligge på sofaen frem til Greys Anathomy begynner, så skal jeg stupe i seng. Har nesten ikke sovet på to døgn grunnet hoste og tett nese og tett hode. Digg. Har heldigvis fri fra skolen i morgen, men må fremdeles på øving på teateret... Vi får se hvordan det går. 

Ha det fint, håper du er frisk og rask.  
DATO: 01.09.2012 / KLOKKESLETT: 19:04

0 kommentar(er)


Heisann! Jeg kom akkurat inn døren. Jeg har vært på øving i fire timer og er litt sliten nå. Er så klar for bena på bordet og joggebukse, men jeg har egentlig noen plikter som kaller - rettere sagt alkoholplikter. Når jeg ser ut vinduet og ser at regnet laver ned, trærne svaier i vinden, så frister det lite å ta på seg dagens tenkte antrekk, blondeshorts, topp og høye sko. Vi får se hva kvelden bringer. Akkurat nå heller jeg mer mot joggebukse. 
DATO: 30.08.2012 / KLOKKESLETT: 18:30

0 kommentar(er)

Lille lørdag, aka torsdag, og det betyr bytur! Hurra! Til tross for at jeg skal på skolen i morgen satser jeg på en heidundranes kveld idag! Nå venter jeg gjester og jeg gleder meg til å se dem igjen. Om du skal ut eller ikke håper jeg du får en fantastisk lørdag holdt jeg på å si... Torsdag! 

Buksen jeg har på meg var det jeg kom hjem med fra byen igår. Bukse fra Bikbok og jeg elsker alt ved den. Skal ikke se bort ifra at den kommer til å få noen venner med andre farger altså! 
Heihå!  
DATO: 29.08.2012 / KLOKKESLETT: 19:15

0 kommentar(er)
Dette ble dagens outfit da jeg tok meg en tur til byen. De hadde jo selvfølgelig ikke den genseren jeg skulle ha. Ble så sykt oppgitt ettersom jeg var innom flere butikker! Bah. Men jeg kom hjem med noe annet da. Viser en annen gang. Nå skal jeg ned til Elsa og ta igjen litt jentesnakk. Heldiggrisen flytter snart til England/London for å gå på skole. Planen var jo at jeg skulle bort å på besøk om en stund, men ettersom jeg skal til Kina og Japan i hele fem uker etter jul vet jeg rett og slett ikke om jeg har råd til å spandere på meg en heavy shoppingtur til London - særlig ikke uten jobb! Men vi får nå se hva tiden bringer. Kanskje noen der oppe legger sin elsk på meg og lar meg vinne på flaxlodd eller i Lotto? Det hadde vært noe!  AMEN! 


DATO: 29.08.2012 / KLOKKESLETT: 13:04

0 kommentar(er)

Noen av mine fine små. 

Det er ingen tvil om at jeg har lagt min elsk på sko. Faktisk er det så gale at jeg kan ta meg selv i å sitte å beundre dem. Her er noen av mine høyhælte favoritter. Jeg bare elsker dem! 
Litt avkobling fra oppgavejobbing må til. Så nå tenker jeg å hoppe i dusjen før jeg tar fatt på de neste fire kapitlene som skal leses. Når jeg har gjort det skal jeg belønne meg selv med en liten tur til byen. Har sett meg ut en genser jeg vil ha. Med min flaks er den sikkert utsolgt allerede men vi krysser fingrene. X  Ha det fint så lenge! 
DATO: 28.08.2012 / KLOKKESLETT: 19:10

2 kommentar(er)

Det er den dagen idag ja. Trynet mitt har fått solt seg i glansen av bøker i mange timer nå, og øynene er dritt lei. Rett og slett. Å vise noe tryne på nettet er vertfall utelukket idag. Så det får holde med bena. Hehe. Nå er jeg møkk lei av å lese og skrive oppgave så jeg tenkte å finne på noe annet. Men hva? Har mistet all inspirasjon. Det eneste jeg tenker på er å leseleselese. Kjipt. Får være flink jente å lese idag og i morgen, så skal jeg belønne meg selv med en bytur på torsdag. XX
DATO: 26.08.2012 / KLOKKESLETT: 15:34

0 kommentar(er)Det har vært en rolig søndag idag, og godt er det. Skulle egentlig spilt fotballkamp, men siden jeg er syk står jeg over. Og det gjør meg egentlig ingenting. Og ettersom jeg lå å pratet i telefonen til halv tre i natt, har jeg vært litt trøtt i løpet av dagen. Nå venter vi middagsgjester og i skrivende øyeblikk tramper gjengen inn døren, så jeg får vel gå å hilse på. Ha en fin søndag alle :)) 
DATO: 25.08.2012 / KLOKKESLETT: 15:10

2 kommentar(er)

Jeg tok mot til meg og startet prosjekt sko-rydding. Det er tidkrevende med 60 par sko. Derfor valgte jeg å heller lage litt system i dem jeg har på rommet. De som ligger i skapene får heller være.  Nå ble det litt bedre her inne vertfall, men jeg har ennå ikke fått på plass alt. Du vet. Du skal bare sjekke dataen og der sitter du. Med bena i sofaen og enda mer rot på gulvet enn da du begynte. Slik ser det vertfall ut nå. Hva jeg skal finne på videre idag vet jeg ikke. Syntes det er deilig med en helg der jeg for en gang skyld ikke skal noe spesielt. Tussle rundt i joggebukse dagen lang og holde på med mitt. Deilig. Litt pensumlesing må vel til, men jeg har vært flink jente og allerede lest en del sider. 

Håper du får en finfin dag!  
DATO: 24.08.2012 / KLOKKESLETT: 18:01

3 kommentar(er)


DATO: 23.08.2012 / KLOKKESLETT: 16:37

0 kommentar(er)


I skrivende øyeblikk sitter jeg i stuen og knasker på en pose med nøtter og slurper i meg en sjokolade-kaffe. 

Selvdisiplinen etter ett år borte fra skole er blitt veldig svekket. Så når jeg ser på alle bøkene jeg skal lese og kunne, da blir jeg helt dårlig, og det lover absolutt ikke bra. Mest av alt skulle jeg ønske jeg kunne samles med gjengen og bare ha det gøy. Ikke tenke på kjedelige pensumbøker og oppgaveskriving. Men slik er nå ting blitt igjen. Det er likt for alle, og det må gjøres. Så det er vel bare til å ta fatt på utfordringene. Istedenfor å grave sin egen grav mener jeg. 

Instagram: isabell9292 - følg meg gjerne om du vil :) 
DATO: 22.08.2012 / KLOKKESLETT: 20:56

0 kommentar(er)

I fadderuken hadde vi forskjellige temaer og noen av temaene vi hadde var nerd, turister og sjørøver. Så her slenger jeg ved noen bilder av morroa. Heihå! DATO: 22.08.2012 / KLOKKESLETT: 19:06

0 kommentar(er)Jeg er tilbake. Med ny data og greier. Det er flott. Fikk ny data for en ukes tid siden, men så kom jo den derre fadderuken som er gøy, men slitsomt. Resultatet er at jeg ligger syk på dag nr 2. Verker i hele kroppen og alt er egentlig gale. Nå skal jeg vertfall prøve å komme meg tilbake på bloggfronten. TIl tross for at jeg har begynt å studere og har helsikkens mange bøker å lese. 
DATO: 12.08.2012 / KLOKKESLETT: 01:01

0 kommentar(er)

jeg sier det igjen... for et fravær.  Men herlighet. er ikke lett når man ikke har data. Off. Må belage meg på å låne lillebror og mamma sin data, noe som ikke alltid er like lett og populært hos førstnevnte. Det er heller ikke så lett å blogge fra iPaden siden jeg ikke får bilder innpå den. Idag fant jeg en data jeg vil ha, så jeg krysser fingrene for at jeg får tak i den på mandag. Trenger sårt en ny datavenn nå, spesielt siden jeg skal begynne på skolen på tirsdag. Så heihå så lenge.DATO: 20.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:52

0 kommentar(er)

Rommet mitt er et lite kaos i seg selv. Og jeg blir mer eller mindre stresset av rotet. Men sånn blir det i pakkingens hete. Jeg reiser i morgen tidlig, men skal dra ut til min kusine nå for å døgne sammen med henne. Siden flyet går 0700 og vi må stå opp 0300 ser jeg liten vits i å legge seg. Da blir det bare sure-Isabell på tur, og det gidder jeg ikke. Utenom å pakke ferdig har jeg vært en tur og fikset brynene mine idag. Har formet og farget de, og jeg ble veldig fornøyd. Tok litt ekstra farge på, siden de lysner så fælt i solen. Som frisøren sa: Det er bedre å se litt gal ut den første dagen, så blir det finere etter hvert. Nå må jeg bare løpe rundt meg selv ti ganger for å sjekke at alt er pakket og klart før jeg blir hentet. Heihå! ♥
 
DATO: 16.07.2012 / KLOKKESLETT: 23:47

0 kommentar(er)

Jeg har brukt lang lang tid på å prøve klær og sko, som skal få være med meg til Kreta. Jeg har valgt å pakke i antrekk, og ikke klær. Da blir pakkingen så mye lettere, OG det blir lettere å kle seg før man skal ut. Win Win. Så nå begynner pakkelisten å nærme seg ferdig. Og på lørdag setter jeg kursen mot varmere strøk. Hurra! 
Klar for stranden! Eller, klærne er i vertfall det. Kroppen er litt mer tvilsom. Hehe. 
DATO: 15.07.2012 / KLOKKESLETT: 22:06

0 kommentar(er)


Har jo tenkt å blogge da. men jeg gidder ikke når jeg ikke får bildene innpå dataen. Har mistet ledningen til speilrefleksen, og når dataen ikke vil lese minnekortet mitt, så kommer jeg ingen vei. Hadde jo tenkt å slenge ut bilder av rommet mitt. Er ferdig med det nå, og er så fornøyd! Bah! Ellers har jeg vært på Brannkamp idag, og Brann knuste Odd Grenland 6-2!! HURRA! 

 
DATO: 09.07.2012 / KLOKKESLETT: 00:53

0 kommentar(er)

Etter fire fantastiske dager, hvor tre av dem bestod av dagsfylla, har jeg pakket kofferten og forlatt Kristiansand for denne gang. Den byen der folkens.. FOR en by. Så fin! Nå sitter jeg i en litt mindre fin by, nemmelig Oslo. Her blir jeg ut uken, da leiligheten skal tømmes helt. Det kommer flere bilder fra helgens festligheter, men akkurat nå kaller sengen, siden det har vært minimalt med søvn de siste dagene! 

 
DATO: 05.07.2012 / KLOKKESLETT: 00:59

0 kommentar(er)

Kofferten er pakket, neglene er lakket og håret er dyppet. Jeg er klar for det glade sørland. Jeg har også kastet ut sofaen og tvbenken fra rommet mitt, så nå var det litt tomt og rotete her inne. Kusine Susanne har fått sofaen og tvbenken, fordi jeg drar til Oslo neste uke for å hente hjem møblene der. Krysser bare fingrene for at jeg får alt inn på rommet da, ellers har jeg ikke sofa mer. Det hadde jo vært litt krise. Nå skal hodet legges på puten. Jeg må få litt søvn før jeg skal hente min lille fetter i morgen klokken 11. Ja jeg vet, det er ikke tidlig, men døgnrytmen min er snudd opp ned. Så herifra sier jeg over og ut! 
DATO: 03.07.2012 / KLOKKESLETT: 14:30

0 kommentar(er)
Jeg har startet på pakkeprosjekt nummer 1. Jeg drar til Det glade sørland, rettere sagt Kristiansand på torsdag, og derifra til Oslo. Ettersom sommerNorge ikke er så stabilt må jeg jo pakke med meg like mange shortser som bukser. Det kan bli litt utfordrende dette her. Jeg er så ubeslutsom på hva jeg skal pakke med, og så ender det med alt for mye. Jeg lærer aldri. Jeg håper og tror det blir litt lettere når jeg skal pakke til Kreta. Da blir det jo bare sommerklær vel og merke. Men først, KRISTIANSAND og min kjære Isabell, sommer på torvet og Palmesus. Jeg gleder meg som en liten unge. Hurra! 
DATO: 19.06.2012 / KLOKKESLETT: 18:26

0 kommentar(er)Idag har det vært travelt, men veldig kjekt. Først et møte med farmor for litt shopping og cafebesøk, før jeg måtte dra videre på et museum for å ta del i en øving til en praktisk eksamen i morgen. Jeg har fått en viktig oppgave i en eksamen, ettersom hun som skulle gjøre det har dratt utenlands. Så nå prøver jeg å huske trinn for trinn for ikke å mess it up liksom. Hjelp! Etter øvingen dro jeg til byen og møtte Martine. Vi hadde oss en fin tur i Skostredet. Det er så koselig der! Fine butikker og cafeer. For ikke å snakke om den amerikanske dineren! Den er så fin, og FOR en milkshake. Jeg kjøpte Oreo milkshake og den var himmelsk. Martine kjøpte sjokolade og det endte meg at jeg drakk opp hennes også! Ooops. 

Er du i Bergen så anbefaler jeg virkelig en tur innom skostredet og dineren! 
DATO: 17.06.2012 / KLOKKESLETT: 21:08

0 kommentar(er)

 

Jeg har festet i to dager, og igår var det en rimelig sliten jente som måtte fyre seg opp med kaffe før vors! Festing til klokken 0500 og fire timer søvn var litt i meste og minste laget. Men formen kom på topp igjen og jeg koste meg gløgg ihjel. På byen møtte jeg faktisk noen gutter som også var på festen hos min bror, så jeg minglet med de. Gøy! Idag har dagen ikke vært like innholdsrik som de to siste har. Jeg har dusjet, og sittet på kjøkkenet. Seriøst. Nå ser jeg kamp og så skal jeg sove igjen. Herlighet. 
DATO: 15.06.2012 / KLOKKESLETT: 18:44

0 kommentar(er)

Jeg har reist hjem til Bergen igjen og det var fint å komme hjem, selv om jeg kunne vært der litt lenger! Er alltid så deilig å være der oppe. Det er så lite mas. 

idag har jeg fått kjenne på bylivets mas og fjas igjen, for dagen min har vært stappet med masse ærender. Førts nå har jeg kunne sitte meg ned for å slappe av, og nå må jeg lakke neglene før jeg skal avsted på bryggefest hos storebror. Idag blir jeg minstemann og småripset. Håper dere får en fin fredag! 
DATO: 14.06.2012 / KLOKKESLETT: 12:55

0 kommentar(er)


Det er ingen tvil i hele verden om at sommeren er den beste årstiden. Det gjør noe med hele kroppen og humøret. Jeg får lyst til å gjøre så mye mer. Jeg inntar gatene og bare tussler rundt. Og unskyldningen for å gjøre det er at det er fint vært. Det er så herlig. Og grilling. Herlighet. Finnes det noe bedre mat enn grillmat? Selv om gradestokken ikke viser shorts-grader, så er jeg likevel glad. Det er sol og rundt 15 grader. Men jeg håper jo gradene vil krype litt lenger opp. 

Nå skal jeg snart i gang med å lage pannekaker til småen kommer hjem fra skolen, før det bærer avgårde på Brannkamp i Florø. Hurra! 
DATO: 13.06.2012 / KLOKKESLETT: 15:38

0 kommentar(er)

Det ble shopping igår, men mest på fetter. Jeg kom hjem med en genser, som jeg forøvrig kjøpte på torsdag for en uke siden også. Nå ble det i en annen farge selvfølgelig. Ellers klarte jeg å kle opp fetter ganske bra, og han kom hjem med to par sko og to shortser. Han ble så flott atte. 

Idag skal vi grille og jeg kjenner magen synger etter grillmat allerede. Det er  godt! Men først skal vi avgårde på fotballkamp med kusine-småen. Hun er så god at idag skal hun spille med guttene. Jeg gleder meg til å stå som en litt for ivrig kusine og heie på sidelinjen. Ellers skal jeg treffe en kjekkas som jeg gikk på skole med i Spania, som tilfeldigvis skal på fotballtrening rett før kampen. Gleder meg til å se han igjen, det er så lenge siden nå. Jeg skal prøve å ta med meg kameraet, Er så dårlig på det. Jeg syntes det er litt... hmm. flaut (?) og bare hoppe frem med en gedigen speilrefleks. Men jeg skal gjøre et forsøk. Det var så mye lettere å gjøre det i fjortis-dagene. Da var jo ingenting flaut. nesten.  
DATO: 12.06.2012 / KLOKKESLETT: 12:19

0 kommentar(er)

Heihå! 

Som jeg nevnte igår så har jeg sovet som en GUD i natt. Var jo helt i ørska da min fetter vekket jeg klokken halv elleve, og det på en solskinnsdag! Hurra! Det er så fint å være her når solen skinner. Så planene for dagen er mest sannsynlig en liten tur til lille-byen, soling og kanskje litt trening. Må jo bruke naturen når man har den, så jeg slår kanskje til med en fjelltur eller intervalltrening. Håper solen skinner der du er!  

Ha det fint idag, da :-) 

 
 
hits DESIGN -> REDIGER -> MALER -> INNLEGG Isabell -


DATO: 22.08.2012 / KLOKKESLETT: 20:56

0 kommentar(er)

I fadderuken hadde vi forskjellige temaer og noen av temaene vi hadde var nerd, turister og sjørøver. Så her slenger jeg ved noen bilder av morroa. Heihå! 
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no